Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-09

Deserts

Sastāvdaļas:
10 žāvētas aprikozes
10 žāvētas plūmes
½ glāzes rozīnes
½ glāzes sasmalcināti rieksti
1 ēd. k. medus

Pagatavošana:

Aprikozes, plūmes un rozīnes nomazgā un samaļ gaļasmašīnā. Pievieno medu. Samaisa un no iegūtās masas veido nelielas bumbiņas. Katru bumbiņu apviļā riekstos. Nosusina.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Mākslinieku AIVARA VILIPSŌNA & RUDĪTES GODFREY izstāde “PASLĒPUSIES PUMA”

”Paslēpusies Puma” - tā savu izstādi nosaukuši mākslinieki - Rudīte Godfrey (ASV) un Aivars Vilipsōns. Zīmējumi un ciļņi.
”Mani sauc Ru di te, nāku no Austrumeiropas un sirdī...