Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-09

Ķiršu zupa

Sastāvdaļas:
Ķirši: 2 gl.
Piens: 4 gl.
Auzu pārslas: 1 gl
Sāls
Cukurs

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Auzu pārslas aplejiet ar uzvārītu pienu un ļaujiet tām uzbriest. Ķiršus notīriet, aplejiet ar ūdeni un vāriet, līdz tie kļūst mīksti. Tad ķiršus kopā ar sāli un cukuru pievienojiet auzu pārslām un uzvāriet. Pasniedziet ar cepumiem

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Netīrās dejas "Dirty Deal Cafe"

Piektdien, 21. augustā, Maskavas ielā 12/k2 viesosies Quazar un Justas Fresh - puiši no mākslinieku apvienības „Mondayjazz” (Jazz for the Working Class), kas rīko labākās ballītes...