Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-09

Ābolu zupa

Sastāvdaļas:
Āboli (labāk izvēlēties pēc iespējas skābākus)
piens
cukurs
vanilīns
ola

Pagatavošana:

Ābolus nomizo, sagriež ļoti plānās šķēlītēs. Liek Aukstā pienā un vāra uz mazas liesmas. Ābolu skābuma iespaidā piens pārvēršas biezpiena kunkulīšos un suliņās. Kad ābolu šķēlītes ir mīkstas, pievieno cukuru pēc garšas un vanilīnu. Atdzesētai zupai pievieno saputoto olu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaržu iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Lailas Balodes personālizstāde Cēsu izstāžu namā

No 19. jūnija līdz 15. jūlijam Cēsu Izstāžu namā būs skatāma Lailas Balodes 50 gadu jubilejas izstāde ''Piektā''. Tā  ir plaša  ekspozīcija, kurā izstādīti ap 60 akvareļi,...