Lasītāju receptes

Plūmju – persiku marmelāde

vera 2008-07-07

Plūmju – persiku marmelāde

Sastāvdaļas
500 g plūmes
500 kg persiki
200 ml ūdens
2 zariņi svaiga rozmarīna
500 ml Dansukker ievārījuma cukurs


Sajauciet augļus. Pievienojiet augļiem ūdeni un rozmarīnu, un vāriet visu sastāvu katlā 10 minūtes.

Pievienojiet ievārījuma cukuru un vāriet vēl 5 minūtes.
Noņemiet katlu no uguns un kārtīgi atbrīvojiet ievārījumu no putām. Iepildiet ievārījumu siltās, tīrās burkās. Noslēdziet tās. Uzglabājiet vēsā vietā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Cēsu Pils kompleksā būs apskatāmas Cēsu kauju atcerei veltītas izstādes

Šogad jūnijā aprit deviņdesmit gadu kopš Cēsu kaujām - vienas no spilgtākajām lappusēm cīņā par Latvijas neatkarību. Atceroties un pieminot vēstures notikumus, Cēsu Vēstures un...