Lasītāju receptes

Persiku marmelāde ar piparmētru

vera 2008-07-07

Persiku marmelāde ar piparmētru

aptuveni 1 1/2 l

Sastāvdaļas
1 1/2 kg nogatavojušies persiki
1 tējkarote svaigas piparmētras
1 kg Dansukker ievārijuma cukurs


Nomizojiet persikus, pārgrieziet tos un atbrīvojiet no kauliņiem.

Katlā sajauciet persiku gabaliņus ar ievārījumu cukuru un piparmētru lapām, vāriet aptuveni no 2-5 minūtēm Vārīšanas laiks atkarīgs no tā, cik persiki ir nogatavojušies .

Tad noņemiet katliņu no uguns. Atbrīvojiet ievārījumu no putām. Atstājiet to uz 15 minūtēm.

Iepildiet ievārījumu siltās, tīrās burkās. Noslēdziet tās. Uzglabājiet vēsā vietā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 08. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

Grupas “A-EUROPA” solists Artūrs Duboks debitē kā kinofilmas “Tur, kur beidzas jūra” režisors

Grupas “A-Europa” līderis Artūrs Duboks ilgu darba gadu laikā sevi pierādījis kā profesionāls mūziķis, taču tagad viņš sevi atklāj kā scenāristu, režisoru un pat operatoru savā...