Lasītāju receptes

Citrusaugļu marmelāde ar viskiju

vera 2008-07-07

Citrusaugļu marmelāde ar viskiju

Sastāvdaļas
5 apelsīni
1 citrons
1/2-1 greipfrūta
5 mazie Ķīnas citroniņi
400 ml ūdens
1 kg Dansukker Ievārījuma cukura
75 ml viskijs (pēc izvēles)


Rūpīgi nomazgā augļus. Pārgriez tos uz pusēm un izspied sulu. Mizu un augļus smalki sagriez ar nazi vai virtuves kombainu.

Ieliec sulu, ūdeni un augļus katliņā un, uzliekot vāku, vāri 10 minūtes. Pievieno Ievārījuma cukuru un maisījumu, pastāvīgi apmaisot, vāri vēl 5 minūtes. Noņem katliņu no uguns un marmelādi kārtīgi saputo. Ja vēlies, pievieno viskiju.

Marmelādi ielej karstās, tīrās burkās un aizvāko tās. Uzglabā vēsā vietā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz sparģeļus, urīns kļūs spilgti dzeltens

Pasākumi

No de facto līdz de iure Latvijas Republikas proklamēšanas 90.gadadienai veltīta izstāde

Izstādes patrons: Latvijas Valsts prezidents Valdis ZatlersLatvijas Republikas proklamēšanas 90.gadadienai veltītu pasākumu ietvaros no 2008.gada 14.novembra līdz 2009.gada 4.janvārim Latvijas...