Lasītāju receptes

Vasaras ievārījums

vera 2008-07-07

Vasaras ievārījums

aptuveni 4 l

Sastāvdaļas
1 1/2 l avenes
1 1/2 l sarkanās jāņogas
1 1/2 l ķirši
1 kg Dansukker ievārijuma cukurs


Noskalojiet un notīriet ogas. Atbrīvojiet ķiršus no kauliņiem. Ieberiet ogas katlā, pievienojiet ievārījuma cukuru un uzvāriet uz lēnas uguns. Pēc tam uz lielākas uguns vāriet vēl 5 minūtes.

Noņemiet katlu no uguns un kārtīgi atbrīvojiet ievārījumu no putām. Iepildiet ievārījumu siltās, tīrās burkās. Noslēdziet tās. Uzglabājiet vēsā vietā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis ir bagātas ar šķiedrvielām, vitamīniem un daudzām minerālvielām (dzelzi)

Pasākumi

Sērijā „Klausāmgrāmata” izdotas Jāņa Ezeriņa „Noveles”

Audio grāmatu sērijā „Klausāmgrāmata” klajā laists piektais izdevums - rakstnieka Jāna Ezeriņa (1891- 1924) noveļu izlase. Aktieris Juris Strenga niansēti un intonatīvi bagātīgi...