Lasītāju receptes

Ābolu ievārījums ar ingveru

vera 2008-07-07

Ābolu ievārījums ar ingveru

apmeram 1 l

Sastāvdaļas
1 kg paskābu ābolu
1 tējkarote sarīvēta, svaiga ingvera
200 ml ūdens
1 citrona sula un miziņa
1/2 kg cukura
1 garšvielu mērvienība nātrija benzonāta


1. Nomizo ābolus, izņem sēklotnes un sagriez tos plānās daivās.

2. Liec visas sastāvdaļas (izņemot nātrija benzonātu) katlā, samaisi un, nepārtraukti maisot, vāri apmēram 30 minūtes.

3. Noņem katlu no uguns. Nosmel putas. Pieliec nātrija benzonātu.

4. Ielej ievārījumu karstās tīrās burkās. Aizvāko burkas. Uzglabā vēsumā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 08. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Gurķi labāk saglabājas kopā ar āboliem

Pasākumi

LKC folkloras kopas„Dzīsme” jubilejas koncerts

1989. gadā kora mūzikas iedvesmotāja Terēzija Broka, tautasdziesmu mīlošus cilvēkus sapulcināja kopā un izveidoja kolektīvu “Dzīsme”. Folkloras kopas debija notika Latgales novada...