Lasītāju receptes

Persiku marmelāde ar baltvīnu un vaniļu

vera 2008-07-07

Persiku marmelāde ar baltvīnu un vaniļu

aptuveni 1 l
Sastāvdaļas
1 kg nogatavojušies persiki
1/2 kg Dansukker Ievārījuma cukurs
100 ml baltvīns
2 tējkarote Dansukker vaniļas cukurs

Nomizojiet, pārgrieziet un atdaliet persikus no kauliņiem. Sagrieziet tos mazos gabaliņos.

Katlā sajauciet augļu gabaliņus ar vīnu, cukuru un vāriet uz lēnas uguns līdz masa sāk burbuļot. Pēc tam uz lielākas uguns vāriet vēl 3 minūtes.

Tad noņemiet katliņu no uguns un noņemiet marmelādei putas. Iejauciet marmelādē vaniļas cukuru un atstājiet to uz 15 minūtēm.

Iepildiet marmelādi siltās, tīrās burkās. Aizvākojiet tās un uzglabājiet vēsā vietā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ūdens trūkums ir iemesls numur 1 dienas nogurumam

Pasākumi

Satellites LV jaunie albumi pieejami digitālai lejupielādei

Pašmāju grupas “Satellites LV” abi nule kā klajā laistie studijas albumi “Bezvadu” un “Vadu” no šīs nedēļas digitālai lejupielādei pieejami mp3 servisā “Platforma.lv”....