Lasītāju receptes

Martini deserts

vera 2008-07-07

Martini deserts

4 glazes
Sastāvdaļas
3 ēdamkarotes Dansukker nerafinēta pūdercukura
200 ml Martini Rosso
200 ml ābolu sulas koncentrāta

Dekorēšanai
svaigais siers
piparmētras vai citronmētras


Uzvāri sulu un nerafinēto pūdercukuru. Ļauj šķidrumam atdzist. Sajauc Martini kopā ar sulu un liec saldētavā. Kamēr šķidrums atrodas saldētavā, vairākas reizes to apmaisi. Ar karoti saliec masu glāzēs. Martini desertu pasniedz, pievienojot tam nedaudz svaigā siera. Dekorē ar piparmētras vai citronmētras lapiņu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tikai 2% samazinājums ķermeņa ūdens daudzumā var izsaukt atmiņas zudumus, problēmas ar matemātiku un grūtības koncentrēties uz datora monitora ekrānu

Pasākumi

Mākslas dienas 2009 Latgales Kultūrvēstures muzejā

Kā katru pavasari, arī šogad, visā Latvijā 18.aprīlī ir sākušās un līdz 17.maijam turpināsies Mākslas dienas 2009. Rēzeknē ikviens tiek aicināts „ķert mākslu”, ko tiešā un...