Lasītāju receptes

Lāceņu kārtainais saldējums

vera 2008-07-07

Lāceņu kārtainais saldējums

Apmeram 6 porcijas
Sastāvdaļas
300 ml ļoti gatavu lāceņu
3 olas
100 ml cukura
200 ml saldā krējuma


Notīri lācenes.

Uzvāri olas un cukuru ūdens peldē, visu laiku putojot, līdz maisījums sabiezē.
Kul, līdz krēms ir auksts. Piejauc klāt lācenes.

Sakul krējumu stingrās putās un pievieno krēmam.

Ielej masu izskalotā formā un ieliec saldētavā vismaz uz 5 stundām.

Izņem kārtaino saldējumu istabas temperatūrā apmēram 30 minūtes pirms pasniegšanas.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Piedodiet !, saldējums kā zemas temperatūras ēdiens ir neveselīgs...
27.03.2009. plkst. 10:24
Aigars
piedodiet, !, saldējums kā zemas temperatūras ēdiens ir neveselīgs...
27.03.2009. plkst. 10:20

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mikroviļņi tika izgudroti pēc tam, kad zinātnieks nogāja gar radara lampu un šokolāde izkusa viņa kabatā

Pasākumi

Māris Subačs Plakāti un domas

Vienu mēnesi – no 2008.gada 19.decembra līdz 2009.gada 18.janvārim – Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1,...