Lasītāju receptes

Glazētas ogas

vera 2008-07-07

Glazētas ogas

4 porcijas
Sastāvdaļas

400 g svaigas vai saldētas ogas (piemēram, mellenes)
200 ml trekna saldā krējuma
75–100 ml niedru cukura


Sakarsē krāsni līdz 250 grādiem.

Sadali ogas četrās krāsnī lietojamās formās. Pārlej ogas ar trekno saldo krējumu. Uzbirdini virsū niedru cukuru. Cep apmēram 10–15 minūtes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Jūrmalas pilsētas dome aicina piedalīties Jūrmalas fotokonkursā un iegūt vērtīgas balvas

Lai atlasītu atraktīvus un mākslinieciski kvalitatīvus Jūrmalas fotoattēlus pilsētas tūrisma brošūrām, tūrisma kartēm un citiem drukātiem izdevumiem, kā arī Interneta vietnēm,...