Lasītāju receptes

Ābolu ķīselis

vera 2008-07-07

Ābolu ķīselis

4 personam
Sastāvdaļas
5 āboli
150 ml cukura
350 ml ūdens
1 1/2 ēdamkarote kartupeļu cietes
1 tējkarote vaniļas cukura


1. Nomizo ābolus, izņem sēklotnes un sagriez tos daivās. Katlā vāri ābolu daivas ar cukuru un ūdeni, līdz ābolu daivas ir mīkstas. Iebiezini ar nelielā ūdens daudzumā iejauktu kartupeļu cieti.

2. Noņem katlu no uguns. Pievieno vaniļas cukuru.

Pasniedz aukstu vai vēsu ar kafijas krējumu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz sparģeļus, urīns kļūs spilgti dzeltens

Pasākumi

Gada vismīļākā un romantiskākā diena – Valentīndiena – ir klāt!

Visu Mīlētāju jeb Svētā Valentīndiena ir klāt. Tā ir diena, kad cilvēki viens otram teic mīļus vārdus, dāvina ziedus, dāvaniņas, apsveikuma kartiņas un cenšas būt bezgala mīļi....