Lasītāju receptes

Bumbieru kūka

vera 2008-07-07

Bumbieru kūka

8 porcijas
Sastāvdaļas
4–6 bumbieri
100 ml kviešu miltu
1/2 tējkarotes cepamā pulvera
1 tējkarotes vaniļas cukura
3 olas
225 ml piena
100 ml cukura


1. Sakarsē krāsni līdz 225 grādiem. Iezied pīrāgu formu.

2. Nomizo bumbierus, sadali uz pusēm un izņem sēklas. Sagriez bumbieru pusītes šķērsām uz pusēm šķēlītēs, lai šķēles paliek ar malām klāt viena pie otras. Liec pusītes formā.

3. Samaisi miltus, cepamo pulveri un vaniļas cukuru. Sakul kopā olas un pienu. Pievieno miltu maisījumu un sajauc vienmērīgu masu. Uzlej masu uz bumbieriem.

4. Pārkaisi bumbierus ar cukuru. Cep krāsns vidusdaļā 15 minūtes, pēc tam samazini temperatūru līdz 175 grādiem un cep vēl 20 minūtes.

5. Pasniedz vēsu ar viegli sakultu krējumu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis ir bagātas ar šķiedrvielām, vitamīniem un daudzām minerālvielām (dzelzi)

Pasākumi

Jauns Braiena Ferija DVD ar klasiskiem videoierakstiem

Virgin Records apgādā iznācis Braiena Ferija DVD The Bete Noire Tour. Tajā ietverti ieraksti no Ferija 1988./1989. gada Eiropas turnejas, kurā viņš izpilda sava tobrīd aktuālākā soloalbuma...