Lasītāju receptes

Ceptas ābolu daivas

vera 2008-07-07

Ceptas ābolu daivas

Sastāvdaļas
1 ābols
1 ēdamkarote sviesta vai margarīna
2 ēdamkarotes niedru cukura


1. Nomizo ābolu, izņem sēklotni un sagriez ābolu daiviņās.

2. Apcep ābola daivas sviestā vai margarīnā cepešpannā. Pārber pāri cukuru un samaisi. Pasniedz ar vaniļas saldējumu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Bilanebila Party

Radošais duets “Bilanebila” turpina priecēt nakts klubu apmeklētājus ar kvalitatīvu un emocionālu deju mūziku. Kārtējā dueta uzstāšanās notiks 21. augustā klubā...