Lasītāju receptes

Apelsīnu marmelāde

vera 2008-07-07

Apelsīnu marmelāde

Sastāvdaļas
6 apelsīni ar plānu mizu
1 l ūdens
1 dl Niedru cukura uz dl apelsīnu masas

1. Sagriez apelsīnus ļoti plānās šķēlītēs. Pārlej ar ūdeni un atstāj uz nakti.

2. Vāri maisījumu līdz miza paliek mīkstāka, apmēram 10 min. Neuzliekot vāku, atstāj līdz nākamajai dienai.

3. Izmēri masu. Samaisi, ja vēlies labāku konsistenci.

4. Pievieno 1 dl Niedru cukura uz dl apelsīnu masas.

5. Vāri apmaisot, līdz marmelāde kļūst tik cieta, ka tā lēni plūst ap karoti, apmēram 20 min.

6. Noņem katliņu no virsmas un maisi līdz marmelāde atdziest. Ielej marmelādi tīrās burkās un rūpīgi aizvāko.

Marmelādi var uzglabāt ledusskapī līdz pat 6 mēnešiem.


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Greipfrūtu smarža vidēja vecuma sievieti padarīs vīrieša uztverē par 10 gadiem jaunāku. Šis efekts gan nedarbosies otrādi – vīriešiem, kas smaržo pēc greipfrūta, sievietes uztveri neietekmēs nekādā veidā

Pasākumi

Melo-M atklāj nākamo ceļojuma pieturu – Peru

Turpinot ceļojumu apkārt pasaulei, čellu trio “Melo-M” mājas lapā Platforma.lv piedāvā ceturto dziesmu no rudenī gaidāmā albuma “Around The World” – Andu reģiona tautas dziesmu “El Condor Pasa”....