Lasītāju receptes

maigucis 2008-07-04

Jogurta sniegs ar sezama drumstalām

400 g pilnpiena jogurta,
80 g ziedu medus,
30 ml Grand Marnier,
2 ēdamk. smiltsērkšķu sulas,
2 ēdamk. cukura,
rīvēta miziņa no 1/2 citrona,
1,5 ēdamk. sezama sēkliņu,
1 tējk. sviesta,
piparmētru lapiņas.

Medu , Grand marnier un jogurtu sakuļ. Pievieno citrona miziņu un sulu. Masu lej lēzenā traukā un uz 4 st. liek saldētavā.
Pannā karamelizē cukuru, pievieno sezama sēkliņas un sviestu. Iegūto masu uzziež uz folijas un atdzesē. Tiklīdz tā sacietējusi, sadrupina mazos gabaliņos.
Sasaldēto jogurta sniegu liek deserta trauciņos un pārlej ar smiltsērkšķu sulu. garnē ar piparmētru lapiņām un sezama drumstalām.
Lai izdodas !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Papildināta 2.Starptautiskā Argentīnas tango festivāla „Tango Sun Festival 2009” programma!

No 2009. gada 17. – 23.augustam Rīgā un Jūrmalā notiks 2. Starptautiskais Argentīnas tango festivāls “Tango Sun Festival”, kuru organizē Argentīnas tango deju studija “Tangostudio”...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0