Lasītāju receptes

maigucis 2008-07-03

Jogurta saldējums uz kociņa

250 g zemeņu,
200 g baltā jogurta,
200 g krējuma,
2 olu dzeltenumi,
2-3 ēdamk. medus,
1 pac. vaniļas cukura,
rīvēta miziņa no 1/2 citrona.

Zemenes notīra , izberž caur sietu. Samaisa ar jogurtu , vaniļas cukuru, olu dzeltenumiem, citrona miziņu un medu.
Iecilā saputotu krējumu.
Masu pilda jogurta trauciņos. Katrā kā kociņu iesprauž plastmasas karotīti.
Liek saldētavā un saldē apm. 6 st. Pēc vēlēšanās garnē ar svaigām ogām.
Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Reperis Nelly izdod albumu “Brass Knuckles”

Latvijā klajā nācis amerikāņu repera Nelly piektais albums “Brass Knuckles”, kurā iekļauts arī vasaras aktuālais singls “Party People”, piedaloties “hercogienei” Fērgijai....