Lasītāju receptes

maigucis 2008-07-03

Jogurta saldējums uz kociņa

250 g zemeņu,
200 g baltā jogurta,
200 g krējuma,
2 olu dzeltenumi,
2-3 ēdamk. medus,
1 pac. vaniļas cukura,
rīvēta miziņa no 1/2 citrona.

Zemenes notīra , izberž caur sietu. Samaisa ar jogurtu , vaniļas cukuru, olu dzeltenumiem, citrona miziņu un medu.
Iecilā saputotu krējumu.
Masu pilda jogurta trauciņos. Katrā kā kociņu iesprauž plastmasas karotīti.
Liek saldētavā un saldē apm. 6 st. Pēc vēlēšanās garnē ar svaigām ogām.
Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākais kabacis pasaulē svēra vairāk kā 65 kg

Pasākumi

Backflow pirmie Baltijā piedāvā bezmaksas albumu MTV mājas lapā!

Latviešu rokgrupa Backflow sadarbībā ar MTV Networks Baltics ir kļuvusi par pirmo grupu Baltijas valstīs, kas piedāvā savu albumu “Love&Peace” bezmaksas lejupielādei visās trīs...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0