Lasītāju receptes

Panna Cota deserts

ligatt 2008-06-06

Panna Cota deserts

Sastāvdaļas
1 l saldā krējuma
1 l piena
3 banāni
Panna Cotta pulveris
Dekorēšanai: zemenes, šokolāde, fizāļi

Katliņā uzvāra pienu un saldo krējumu.
Pievieno 50 g Panna Cotta pulveri un vēlreiz uzvāra.
Sagriež banānus un saliek veidnē.
Veidnē ielej saldā krējuma, piena un Panna Cotta pulvera maisījumu.
Liek atdzesēties ledusskapī uz divām stundām.
Izņemot no ledusskapja, liek uz šķīvja sev vēlamajā formā un dekorē.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

Soloģitāristu duelis klubā "Rock’n’Riga"



16.jūlijā Rock’n’Riga aicina uz otro soloģitāristu dueli. Šī dueļa
dalībnieki ir: Arians Seviško, kurš stāsies pretim Paulam Ruško, bet otrajā
pārī spēkiem mērosies Jānis...