Lasītāju receptes

lidoniitisl 2008-05-24

Medus deserts ar konjaku

Sastāvdaļas:
6 olu dzeltenumi
100 g medus
70 g konjaka
625 g saldā krējuma
2 mango
zemenes

Pagatavošana:
Saputo olu dzeltenumus līdz masa kļūst bieza un gaiša. Medu uzsilda ūdens peldē un iejauc olas dzeltenumos, masu visu laiku putojot pievieno konjaku un saputoto saldo krējumu.
Liek formā kas izklāta ar foliju un sasaldē.
Pasniedz ar mango mērci un zemenēm, var arī citādāk-nu kā jau katram kārojas!:) Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Mākslinieces LINDAS FREIBERGAS personālizstāde “IR LABI”

Studiju gados Latvijas Mākslas akadēmijā vārdi „ir labi” simbolizē jautājumu - vai šis mākslas darbs ir pietiekami labs dotajam uzdevumam, savukārt pēc studiju beigšanas - tā ir...