Lasītāju receptes

lidoniitisl 2008-05-24

Medus deserts ar konjaku

Sastāvdaļas:
6 olu dzeltenumi
100 g medus
70 g konjaka
625 g saldā krējuma
2 mango
zemenes

Pagatavošana:
Saputo olu dzeltenumus līdz masa kļūst bieza un gaiša. Medu uzsilda ūdens peldē un iejauc olas dzeltenumos, masu visu laiku putojot pievieno konjaku un saputoto saldo krējumu.
Liek formā kas izklāta ar foliju un sasaldē.
Pasniedz ar mango mērci un zemenēm, var arī citādāk-nu kā jau katram kārojas!:) Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

Jelgavā jau top smilšu skulptūras

4. jūnijā Uzvaras parkā darbu pie Ceļu būvniecības sabiedrības „Igate” 6 m augstās smilšu skulptūras „Vēstures līkločos” uzsāka mākslinieku komanda – Ainārs Zingniks, Danute...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0