Lasītāju receptes

lidoniitisl 2008-05-24

Medus deserts ar konjaku

Sastāvdaļas:
6 olu dzeltenumi
100 g medus
70 g konjaka
625 g saldā krējuma
2 mango
zemenes

Pagatavošana:
Saputo olu dzeltenumus līdz masa kļūst bieza un gaiša. Medu uzsilda ūdens peldē un iejauc olas dzeltenumos, masu visu laiku putojot pievieno konjaku un saputoto saldo krējumu.
Liek formā kas izklāta ar foliju un sasaldē.
Pasniedz ar mango mērci un zemenēm, var arī citādāk-nu kā jau katram kārojas!:) Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

Seal izdod soulmūzikas klasiku

No 10.novembra Latvijā būs pieejams “Warner Music” izdotais dziedātāja Seal jaunākais albums “Soul”, kurā mūziķis apkopojis labāko soulmūzikas klasiku....

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0