Ķirbju putu deserts ar ķirbju sēkliņu cepumiem

Ķirbju putu deserts ar ķirbju sēkliņu cepumiem

1. Ķirbi nomazgā, pārgriež, izņem sēklas un sagriež gabalos.
12 2.jpg - 10.71 KB
2. Sēklas attīra no biezumiem, un noskalo sietā.
12 14.jpg - 12.85 KB
3. Ķirbi sagriež nelielos gabaliņos - apmēram 1 centimetru platos.
12 3.jpg - 9.27 KB
4. Ar viruves kombainu sastrādā ķirbja gabaliņus biezenī.
12 4.jpg - 5.95 KB
5. Ķirbja biezeni liek bļodā un pievieno pārējās deserta sastāvdaļas.
12 71.jpg - 13.18 KB
6. Visu sakuļ vienmērīgā masā.
12 6.jpg - 7.67 KB
7. Attīrītas sēklas 15 – 20 minūtes apgrauzdē cepeškrāsnī 170 C .
12 8.jpg - 14.56 KB
8. Nelielā katliņā izkaisē sviestu kopā ar brūno cukuru, vaniļu un kakao.
12 9.jpg - 11.82 KB
9. Auzu pārslas sajauc ar apgrauzdētajām ķirbju sēklām un cepamo pulveri.
12 10.jpg - 12.13 KB
10.
Tad auzu pārslas sajauc ar kausēto sviestu.
12 11.jpg - 11.25 KB
11. Cepumu masu liek ar sviest ieziestā pannā un saspaida, lai veidotos plāna, vienmērīga kārtiņa. Cep 7 – 10 minūtes 190 C.
12 12.jpg - 20 KB
12. Gatavo cepumu plāti kārtīgi atdzesē un tad sagriež gabaliņos.
12 13.jpg - 17.3 KB
13. Pasniedz kopā ar ķirbju putu desertu. Labu apetīti.
12 1.jpg - 8.98 KB 

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Nezinu gan, man šķiet, ka pagatavot šo desertu nemaz nav tik grūti un ķēpīgi.. izklausās un izskatās tīri labi, kad būs brīvāks laiciņš, būs jāpamēģina uzgatavot ;)
29.08.2008. plkst. 11:22
Ilga pagatavoshana. Un sarezgiita.
10.08.2008. plkst. 10:19
Neciešu šķiedrveidīgos...šķebina jau iedomaajoties vien, tomēr pieļauju domu...ja kāda mani ar šo piebarotu man nezinot, es varbūt pat teiktu, ka bija garšīgi.:)
06.08.2008. plkst. 23:34
elita
Seeklas gan vispirms buutu jaaizloba...
05.08.2008. plkst. 18:28
Ja man kads ko tadu uztaitu jau gatavu un iedotu pagarot, tad varetu novertet, bet pati laikam sai receptei klat nekersos!
03.08.2008. plkst. 17:41

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

POSITIVUS FESTIVĀLA IESKAŅAS PASĀKUMS AR INSTRUMENTIEM!

Arī šogad tieši mēnesi pirms Positivus festivāla visi biļešu īpašnieki ir aicināti uz festivāla ieskaņas pasākumu Positivus Music biroja pagalmā Pārdaugavā, Ūdens ielā 12. Pasākums...