Ķirbju putu deserts ar putukrējumu un šokolādes skaidiņām

Komentāri (6) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
vita
Kaitina tā mērvienība -TASE.
07.02.2012. plkst. 09:54
Darba daudz , un gards sanāk , bet tiešām vajag pareizo ķirbja šķirni atrast , kas pašam iet pie sirds !!
27.05.2008. plkst. 13:28
IJa
Tas nu gan varētu būt labs, tikai darba daudz. Zinu daudz labu recepšu kā pagatavot ķirbi, tikai svarīga viena lieta, - lai būtu īstā ķirbja šķirne, kas negaršo kā vecos laikos, kad īstenībā bija tikai lopbarības ķirbji un tādēļ cilvēki saka, ka viņiem ķirbji negaršo.
30.04.2008. plkst. 19:30
Interesants gan iznāca ceptais ķirbis - un garša ar pavisam nebijusi !!
28.04.2008. plkst. 19:37
liepiņa
Izskatās tiešām apetelīgi! Un ko tik no ķirbja var uztaisīt - zapti, salātus, pankūkas un Saldo!
28.04.2008. plkst. 15:53
nu lai cik skaistu un burviigi beigas nebuutu...man kirbji netiik-vienk negarsho un atapeec noverteeju un izbaudu ar aciim:)
28.04.2008. plkst. 10:55

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 16. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Jānis Stībelis pabeidzis "Secret Mission" un dāvina to saviem draugiem un atbalstītājiem

J.Stībelis vēlas sveikt visus savus draugus, fanus un atbalstītājus, tādēļ ikvienam ir unikāla iespēja lejupielādēt dziedātāja jauno albumu viņa interneta mājas lapā www.jaystever.com. ...