Deserti

Ķirbju putu deserts ar ķirbju sēkliņu cepumiem

Ķirbju putu deserts ar ķirbju sēkliņu cepumiem (5)

1. Ķirbi nomazgā, pārgriež, izņem sēklas un sagriež gabalos.

2. Sēklas attīra no biezumiem, un noskalo sietā.

3. Ķirbi sagriež nelielos gabaliņos - apmēram 1 centimetru platos.

4. Ar
Rīsu pudiņš

Rīsu pudiņš (11)

Pagatavošanas laiks 90 -150 minūtes

Paredzēts 4 personām

Ķirbju putu deserts ar putukrējumu un šokolādes skaidiņām

Ķirbju putu deserts ar putukrējumu un šokolādes skaidiņām (6)

Pagatavošanas laiks 240 minūtes

Paredzēts 2 personām

Kā pagatavot šokolādes – avokado īrisu ar Bavārijas mērci un ābolu čipsiem?

Kā pagatavot šokolādes – avokado īrisu ar Bavārijas mērci un ābolu čipsiem?

Pagatavošanas laiks 90+ minūtes

Paredzēts 2 personām

Kā pagatavot kokosriekstu kremu šokolādes karamelē?

Kā pagatavot kokosriekstu kremu šokolādes karamelē? (3)

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 2 personām

Kā pagatavot apelsīnu filejas?

Kā pagatavot apelsīnu filejas? (6)

Tie, kuriem kādreiz restorānā nācies nobaudīt apelsīnu daiviņu filejas, droši vien atceras kā sulīgais augļa mīkstums pats kusa mutē. Apelsīnu filejas var ļoti vienkārši pagatavot
Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Ziemeļkorejas slēptie dārgumi Kaesong kolekcija (Nīderlande)

Piektdien, 20. jūnijā, plkst. 17:00 Ārzemju mākslas muzejs sadarbībā ar Nīderlandes Springtime mākslas fondu atklāj Ziemeļkorejas glezniecības izstādi Kaesong kolekcija....