Deserti

Ķirbju putu deserts ar ķirbju sēkliņu cepumiem

Ķirbju putu deserts ar ķirbju sēkliņu cepumiem (5)

1. Ķirbi nomazgā, pārgriež, izņem sēklas un sagriež gabalos.

2. Sēklas attīra no biezumiem, un noskalo sietā.

3. Ķirbi sagriež nelielos gabaliņos - apmēram 1 centimetru platos.

4. Ar
Rīsu pudiņš

Rīsu pudiņš (10)

Pagatavošanas laiks 90 -150 minūtes

Paredzēts 4 personām

Ķirbju putu deserts ar putukrējumu un šokolādes skaidiņām

Ķirbju putu deserts ar putukrējumu un šokolādes skaidiņām (6)

Pagatavošanas laiks 240 minūtes

Paredzēts 2 personām

Kā pagatavot šokolādes – avokado īrisu ar Bavārijas mērci un ābolu čipsiem?

Kā pagatavot šokolādes – avokado īrisu ar Bavārijas mērci un ābolu čipsiem?

Pagatavošanas laiks 90+ minūtes

Paredzēts 2 personām

Kā pagatavot kokosriekstu kremu šokolādes karamelē?

Kā pagatavot kokosriekstu kremu šokolādes karamelē? (3)

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 2 personām

Kā pagatavot apelsīnu filejas?

Kā pagatavot apelsīnu filejas? (6)

Tie, kuriem kādreiz restorānā nācies nobaudīt apelsīnu daiviņu filejas, droši vien atceras kā sulīgais augļa mīkstums pats kusa mutē. Apelsīnu filejas var ļoti vienkārši pagatavot
Translate

Šodien

2018. gada 16. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

No tumšās šokolādes radīts pirmais saldais Cēsu suvenīrs!

Cēsu Apmeklētāju centrā - Tūrisma informācijas centrā, Pils laukumā 9, var iegādāties pēc īpaša pasūtījuma pagatavotas tumšās šokolādes plāksnītes, kuru brūnajā virsmā no...