Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-13

Ķirbju un ābolu pudiņš

200 g ķirbju
2 āboli
1/2 gl. piena
1 ēdamk. mannas
2 ēdamk. cukura
1 ola
1 ēdamk. sviesta

Ķirbjus nomizo, smalki sagriež un pienā izsautē pusmīkstus. Tad pieliek ābolus un turpina sautēt , līdz ķirbji mīksti.
Pievieno mannu un vāra apm. 5 min. Atdzesē , pieliek cukuru , olas dzeltenumu , saputotu olas baltumu.
Visu uzmanīgi samaisa , liek ar sviestu ieziestā pannā un cep.
Pasniedz pārlietu ar kausētu sviestu.

Lai garšo !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tomātu kečups ASV kādreiz tika izmantots kā medikaments un tika pārdots kā „Dr.Miles Compound Extract of Tomato”

Pasākumi

Labvēlīgais Tips: „Mums būs šovs!”

„Mēs par to nekautrējamies – mums būs šovs.”, ar šādiem vārdiem grupa „Labvēlīgais Tips” nekautrējoties paziņo, ka šogad 2. un 3. oktobrī 19.00 Arēna Rīga amfiteātrī rīkos divus lielos šovus. ...