Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-13

Ķirbju un ābolu pudiņš

200 g ķirbju
2 āboli
1/2 gl. piena
1 ēdamk. mannas
2 ēdamk. cukura
1 ola
1 ēdamk. sviesta

Ķirbjus nomizo, smalki sagriež un pienā izsautē pusmīkstus. Tad pieliek ābolus un turpina sautēt , līdz ķirbji mīksti.
Pievieno mannu un vāra apm. 5 min. Atdzesē , pieliek cukuru , olas dzeltenumu , saputotu olas baltumu.
Visu uzmanīgi samaisa , liek ar sviestu ieziestā pannā un cep.
Pasniedz pārlietu ar kausētu sviestu.

Lai garšo !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Erots 2010 zvaigzne - Adriana Russo - ungāru asais pipariņš

Kā nākamo pasākuma viešņu festivāls “Erots” atklāj blondo skaistuli ar kuplajām krūtīm Adrianu Russo no čardaša, vīnu un aso piparu zemes – saulainās Ungārijas.  Daiļā...