Lasītāju receptes

Tirgus karameles

vera 2008-07-14

Tirgus karameles

apmeram 60 gab.


Sastāvdaļas
300 ml pūdercukura
75 ml kakao pulvera
300 ml kviešu miltu
1 tējkarote vaniļas cukura
100 ml piena
200 ml kristāliskā cukura
200 g izkausētu kokosa tauku
50 g mandeļu skaidiņu
Sajauc pūdercukuru, kakao pulveri, kviešu miltus un vaniļas cukuru.


Pienu un kristālu cukuru vāri 3 minūtes. Uzlej karsto maisījumu sajauktajiem miltiem, intensīvi maisot.

Pakāpeniski pievieno taukvielas, nepārtraukti maisot. Pieber mandeļu skaidiņas. Izklāj maisījumu uz ietaukota sviestpapīra. Ieliec aukstumā. Sagriez rūtiņās.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Indonēzijas Kultūras un amatniecības dienas Izstāde pagarināta līdz 30.maijam

Galvenais akcents Indonēzijas tradicionālās mākslas izstādē – slavenās Džogdjakartas un Solo stila batikas. To tapšanas procesu demonstrē viens no Slēmanas provinces (Javas sala)...