Lasītāju receptes

Ābolu kokosa kūka

vera 2008-07-07

Ābolu kokosa kūka

Sastāvdaļas
4 skābeni āboli
2 olas
200 ml cukura
100 g sviesta vai margarīna
100 ml kviešu miltu
250 ml kokosa pārslu
sviests vai margarīns formas ieziešanai


Sakarsē krāsni līdz 175 grādiem. Izkausē taukvielas un ļauj atdzist.

Sakul olas un cukuru irdenās putās. Samaisi kopā miltus, kokosa pārslas un atdzisušās taukvielas. Pievieno maisījumu olu un cukura putām.

Nomizo un pārgriez uz pusēm ābolus un izņem sēklotnes. Liec ābolu pusītes ieziestajā formā ar izliekto pusi un augšu.

Uzlej virsū mīklu un cep krāsns vidusdaļā apmēram 25 minūtes.

Pasniedz vēsu ar vaniļas saldējumu, vaniļas mērci vai viegli sakultu krējumu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Melo-M publisko jaunu dziesmu no gaidāmā albuma

Platforma.lv mājas lapā čellu trio “Melo-M” atklājuši trešo dziesmu - “Hava nagila” - no septembrī gaidāmā albuma “Around The World”.
...