Lasītāju receptes

Bezē cepumi ar šokolādes krēmu

ligatt 2008-06-06

Bezē cepumi ar šokolādes krēmu

Sastāvdaļas (4 personām)

Cepumam:
4 olas
250 g cukura šķipsniņa

Šokolādes krēmam:
30 g sviesta
100 g šokolādes
200 g saldā krējuma
40 g cukura

1. Sakuļ olu baltumus, lēnām pievienojot cukuru un šķipsniņu sāls.
2. Pannā ieklāj cepamo papīru un iesmērē ar sviestu.
3. Uzkarsē cepeškrāsni.
4. Ar karoti izklāj saputoto masu uz cepamā papīra, veidojot pēc iespējas plānākus cepumiņus.
5. Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 8–10 minūtes.
6. Kad cepumi atdzisuši, tos noņem no cepamā papīra.

Šokolādes krēms:
1. Ūdens peldē izkausē sviestu un šokolādi. Ja masa veidojas pārāk bieza,pievieno nedaudz saldā krējuma.
2. Saputo putukrējumu, pievienojot cukuru.
3. Izkausēto šokolādi jauc kopā ar putukrējumu. Viendabīgas masasiegūšanai sakuļ ar mikseri.
4. Dekorējot liek šokolādes krēmu uz bezē cepumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

“Makroconcert” kļuvusi par oficiālo grupas “The Orchestra” (Electric Light Orchestra) aģentu

Viena no vadošajām Baltijas un Centrāleiropas koncertaģentūrām “Makroconcert” kļuvusi par oficiālo leģendārās rokgrupas “Electric Light Orchestra”, šobrīd „The Orchestra”...