Mokas baltmaizes pudiņš ar saldējumu

Mokas baltmaizes pudiņš ar saldējumu

1. Baltmaizi sagriež kubiņos. Veidni cepšanai ieziež ar taukvielu.
10 1.jpg - 12.59 KB
2. Baltmaizes gabaliņus pārslaka ar izkausētu sviestu, pārkaisa ar 2 ēdamkararotēm cukura un visu kārtīgi samaisa. Baltmaizi ievieto sagatavotajā veidnē.
10 2.jpg - 10.63 KB
3. Nelielā katliņā karsē saldo krējumu, pienu un kafijas biezumus. Kad katliņam gar malām sāk parādīties nelieli burbulīši, karsēšanu pārtrauc, katliņam uzliek vāku un maisījumam ļauj ievilkties 30 minūtes.
10 3.jpg - 8.23 KB
4. Tad saldā krējuma maisījumu izkāš un uzkarsē, lai tas būtu silts, bet ne karsts.
10 4.jpg - 7.49 KB
5. Bļodā liek sasmalcinātu vai nedaudz pakausētu šokolādi un tai pāri lej silto krējuma maisījumu. Visu samaisa un atstāj 5 minūtes ievilkties.
10 5.jpg - 8.38 KB
6. Kad maisījums atdzisis, tam pievieno olas un pārējo cukuru. Visu kārtīgi sakuļ.
10 6.jpg - 8.95 KB
7. Baltmaizi pārlej ar sagatavoto šķidrumu un tad atstāj ievilkties 30 līdz 60 minūtes.
10 7.jpg - 11.81 KB
8. Baltmaizes pudiņu liek cepeškrāsnī un cep 180 grādu temperatūrā apmēram 35 minūtes.
10 8.jpg - 13.06 KB
9. Baltmaizes pudiņu pasniedz siltu, kopā ar saldējumu vai putukrējumu. Labu apetīti.
10 9.jpg - 7.74 KB

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Madara
Loti laba recepteee bet vel vareetu uzrakstiiit sastaavdalajs..... un francu tautas esanas paradumus..
22.09.2008. plkst. 20:24

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Omārus pērk dzīvus, ar abām piestiprinātām spīlēm, lai garantētu to svaigumu

Pasākumi

Ellas remiksu konkursa uzvarētājs- DJ UGA!

Šī gada aprīlī kompānija “Mikrofona ieraksti” un dziedātāja Ella izsludināja starptautisku dziesmas “Shine Like Superstar” remiksu konkursu....