Kā pagatavot trifeles ar ingveru un bumbieru brendiju?

Kā pagatavot trifeles ar ingveru un bumbieru brendiju?

1. solis ar lielu smagu nazi sakapā šokolādi.
z1.jpg - 41.43 KB
2. solis smalki sakapā ingvera sukādes.
z2.jpg - 34.1 KB
3. solis uzkarsē saldo krējumu līdz vārīšanās temperatūrai. Šokolādes gabalus pārlej ar karsto krējumu, nosedz un atstāj 3 – 5 minūtes.
z3.jpg - 42.75 KB
4. solis
izkusušo šokolādi samaisa ar saldo krējumu. Ja kādi šokolādes gabaliņi vēl nav izkusuši, maisījumu karsē karsta ūdens peldē. Tad pievieno brendiju un sukādes, visu labi samaisa un ievieto ledusskapī uz 3 – 12 stundām, lai šokolāde sacietē.
z4.jpg - 39.25 KB
5. solis labi samaisa pūdercukuru, ingvera pulveri un kakao (attiecības pēc vēlēsānās). No šokolādes masas saveļ bumbiņas un apvārta kakao maisījumā.
z5.jpg - 31.83 KB
6. solis apvārta bumbiņas pūdercukurā un ievieto ledusskapī.
z6.jpg - 36.29 KB
7. solis tā kā trifeļu sastāvā ir alkohols, tās ļoti viegli kūst. Īsi pirms pasniegsānas, trifeles izņem no ledusskapja un liek piemērotos trauciņos.
z8.jpg - 49.72 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

Apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai

Latvijas skaņu ierakstu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība (LaMPA) paziņo, ka  ir apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai. LaMPA...