Kā pagatavot tiramisu?

Komentāri (22) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Viss ir daudz vienkāršāk
1.Saputo olu dzeltenumus 2 Saputo olubaltumus 3.saputo saldo krējumu 4. Dzeltenumiem pievieno Mascarponi 5.Pievieno saldo krējumu 6. Iecilā baltumus. Un tad mērcē dāmu pirkstiņus aukstā stiprā kafijā un kārto stikla traukā. Virsū krēma masu un tad Nesquik vai rīvētu šokolādi.3. Kārtās. Nekādu alkoholu nevajag.
31.03.2016. plkst. 13:08
Saimniece
Izmēģināju,ļoti nesaprotami tilpumu apzīmējumi,tapēc visu liku pēc izjūtām,sanāca lieliski! garša burvīga!
08.04.2015. plkst. 14:16
iuze
un kāpēc ar to šokolādi tik sarežģīti jāplosās..? ;)..lai svarīgāka sajūta? ;)
11.06.2013. plkst. 15:16
jezu jezu
Viena kanna kafijas:O :D:D
24.08.2012. plkst. 11:51
saldi
vai tā olu ūdens pelde ir obligāta....jeb tāpat arī var sakult?
19.01.2012. plkst. 22:35
Iesācēja
Kāds tilpums ir domāts tasei? :(
26.09.2011. plkst. 14:02
buchaa
+++ minchukam ;D
24.12.2010. plkst. 19:51
minchux ;*
ļoti garshīga torte!ņāāmz ;D ;*** buchazz tam kas to izdomaja! ;DDD
24.12.2010. plkst. 19:48
Aiga
nu jaaa sen nebiju
03.11.2010. plkst. 17:58
lolipop
MMM garšigi :P
03.11.2010. plkst. 17:57
Vakar pagatavoju, recepte vienk. super!!! paldies!
16.10.2010. plkst. 12:31
ZANE
em, a kā ir. obligāti vajag formu ar maliņām?
16.08.2009. plkst. 16:54
Anna
Bet ta kafijas garsa ir loti jutama? vai nevar vinu ar kaut ko aizvietot??
03.03.2009. plkst. 18:19
anitrai - nu tik pamanīju, ka lūkojāties pēc receptes - es daru tā - ņemu 3 olas, atdalu baltumu no dzeltenuma. baltumu ar mikseri uzputo, dzeltenumiem pievieno medu (var arī cukuru, bet tad ilgāk jāmaisa) un maskarponi 250g iepakojumu; kārtīgi samaisa. Tad baltumu iecilā dzeltenajā maskarpones masā, un ieliek ledusskapī sastingt (ja ir laiks), ja nav - tāpat masa ir pietiekami gaisīga. Kārtoju dāmu pirkstiņus, kuri samērcēti kafijas un amaretto apvienojumā (kafiju pirms tam atdzesē, lai amaretto nezaudē alkoholu!). Kārtoju dāmu pirkstiņus tādā 4stūra formā, tad cepumi nav jāpielīdzina un vēlāk sagriezt ērtāk..tātad viena kārta pirkstiņi, viena maskarpones masa - tā nu man 3 kārtas parasti sanāk..katrai kārtai uzber vēl neskvik kakao, beigās kārtīgi nokaisa visu kūku! šito mājas tiramisū recepti viens itāļu paziņa atrādīja :))
03.02.2009. plkst. 16:29
anira
Man ļoti garšo tiramisu, žēl ka tikai tas laiks ir ilgs, var būt meggysimpson varēja atsūtīt savu recepti. Iepriekš jau paldies
16.09.2008. plkst. 14:31
Nāksies nedēļas nogalē pamēģināt, tad jau pastāstīšu
24.07.2008. plkst. 10:07
Andrucis
superiiga un loti loti garsiga!!!!!!!!
28.06.2008. plkst. 17:31
Hmm..būs jāpievieno mana recepte drīzumā, kuru man viens itālis ierādīja - nemaz tik liela ņemšanās nebija - cik esmu taisījusi - maksimums 20 minūtes un gatavs!! draugi slavē, pašai prieks!! vienīgi, tiešām visgaršīgākais ir, ja pāris stundas pastāv ledusskapī! Un vēl - lai samazinātu "ņemšanos" var izmantot kakao Nesquick šokolādes vietā - ir tikpat salds un vajadzīgi lielās granulās! ruma vietā gan ieteiktu amaretto!
04.06.2008. plkst. 12:01
Izmeiģināju!!! Noņemšanās atmaksājas!!!
10.05.2008. plkst. 02:05
Izskats labs , ņammīga arī , tikai ļoti liela noņemšanās ;;
09.05.2008. plkst. 10:28

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir pistācijas „radinieks”. Par mango dzimteni tiek uzskatīta Indija. Mango augļa centrā atrodas liels plākšņveida kauliņš, kas pēc formas atgādina pistāciju. Šī līdzība nav nejauša, jo gan mango, gan pistācija tiek pieskaitīta etiķkoka dzimtei

Pasākumi

“G-Unit” izdod otro albumu

Izbaudījuši solo karjeras veiksmes un nedienas, 2.jūlijā Ņujorkas reperi 50 Cent, Lloyd Banks un Tony Yayo atgriežas ar otro “G-Unit” albumu “T.O.S.: Terminate on Sight” jeb...