Kā pagatavot dzērveņu – valriekstu kūku?

Kā pagatavot dzērveņu – valriekstu kūku?

1. solis uzkarsē cepeškrāsni 180 grādu temperatūrā. Noskalo un notecina dzērvenes.
DDDcnd1.jpg - 58.2 KB
2. solis lielā bļodā ieber miltus, sāli, cukuru un dzērvenes.
DDDcnd2.jpg - 47.43 KB
3. solis
tad pievieno sasmalcinātus valriekstus un samaisa visu kopā.
DDDcnd3.jpg - 54.41 KB
4. solis izkausē sviestu.
DDDmeltedb.jpg - 43.99 KB
5. solis atsevišķā bļodā sakuļ olas.
DDDsakultas olas.jpg - 34.41 KB
6. solis sviestu, olas un mandeļu esenci pievieno pārējām mīklas sastāvdaļām un visu samaisa viendabīgā masā.
DDDcnd4.jpg - 54.5 KB
7. solis ietauko kūkas veidni, izlīdzina tajā mīklu un liek cepties 40 minūtes. Ieteicams izvēlēties veidni bez reljefiem, jo šī mīkla dažkārt mēdz pielipt.
DDDcnd5.jpg - 49.47 KB
8. solis gatavo kūku izņem no cepeškrāsns un pirms pasniegšanas pāris minūtes atdzesē. Dzērveņu valriekstu kūka labi garšos kopā ar saldējumu.
DDDcnd6.jpg - 52.01 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

11. Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls notiks MĪLAS GALAKTIKĀ

Jelgavas Pilsētas Dome un pašvaldības aģentūra „Kultūra” jau vienpadsmito reizi organizē Starptautisko Ledus skulptūru festivālu, kas notiks 2009. gada 9. – 15. februārim.
Līdz 14....