Kā pagatavot dzērveņu – valriekstu kūku?

Kā pagatavot dzērveņu – valriekstu kūku?

1. solis uzkarsē cepeškrāsni 180 grādu temperatūrā. Noskalo un notecina dzērvenes.
DDDcnd1.jpg - 58.2 KB
2. solis lielā bļodā ieber miltus, sāli, cukuru un dzērvenes.
DDDcnd2.jpg - 47.43 KB
3. solis
tad pievieno sasmalcinātus valriekstus un samaisa visu kopā.
DDDcnd3.jpg - 54.41 KB
4. solis izkausē sviestu.
DDDmeltedb.jpg - 43.99 KB
5. solis atsevišķā bļodā sakuļ olas.
DDDsakultas olas.jpg - 34.41 KB
6. solis sviestu, olas un mandeļu esenci pievieno pārējām mīklas sastāvdaļām un visu samaisa viendabīgā masā.
DDDcnd4.jpg - 54.5 KB
7. solis ietauko kūkas veidni, izlīdzina tajā mīklu un liek cepties 40 minūtes. Ieteicams izvēlēties veidni bez reljefiem, jo šī mīkla dažkārt mēdz pielipt.
DDDcnd5.jpg - 49.47 KB
8. solis gatavo kūku izņem no cepeškrāsns un pirms pasniegšanas pāris minūtes atdzesē. Dzērveņu valriekstu kūka labi garšos kopā ar saldējumu.
DDDcnd6.jpg - 52.01 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Meklē jaunas zvaigznes!

Jau astoto gadu  Latvijas lielākajās pilsētās norisināsies Latvijas Radio jauno izpildītāju konkurss „Jaunās zvaigznes”.  Šogad konkurss  tiek veltīts latviešu pop un...