Kā pagatavot dzērveņu – valriekstu kūku?

Kā pagatavot dzērveņu – valriekstu kūku?

1. solis uzkarsē cepeškrāsni 180 grādu temperatūrā. Noskalo un notecina dzērvenes.
DDDcnd1.jpg - 58.2 KB
2. solis lielā bļodā ieber miltus, sāli, cukuru un dzērvenes.
DDDcnd2.jpg - 47.43 KB
3. solis
tad pievieno sasmalcinātus valriekstus un samaisa visu kopā.
DDDcnd3.jpg - 54.41 KB
4. solis izkausē sviestu.
DDDmeltedb.jpg - 43.99 KB
5. solis atsevišķā bļodā sakuļ olas.
DDDsakultas olas.jpg - 34.41 KB
6. solis sviestu, olas un mandeļu esenci pievieno pārējām mīklas sastāvdaļām un visu samaisa viendabīgā masā.
DDDcnd4.jpg - 54.5 KB
7. solis ietauko kūkas veidni, izlīdzina tajā mīklu un liek cepties 40 minūtes. Ieteicams izvēlēties veidni bez reljefiem, jo šī mīkla dažkārt mēdz pielipt.
DDDcnd5.jpg - 49.47 KB
8. solis gatavo kūku izņem no cepeškrāsns un pirms pasniegšanas pāris minūtes atdzesē. Dzērveņu valriekstu kūka labi garšos kopā ar saldējumu.
DDDcnd6.jpg - 52.01 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

DISKO NAKTS NR.7 notiks 5. decembrī

Kamēr vasaras nakts ballītes rit pilnā sparā, sabiedrība L Tips jau plāno decembra grandiozāko balli. Tāpēc 5. decembris noteikti visiem jāatzīmē savā kalendārā, jo tieši tad...