Lasītāju receptes

Omlete ar cīsiņiem

ligatt 2008-06-06

Omlete ar cīsiņiem

Sastāvdaļas (1 personai)
2 olas
3 cīsiņi
sāls, pipari
eļļa

1. Bļodā sakuļ olas un pievieno sāli.
2. Sagriež ripiņās cīsiņus un apcep tos uzpannas.
3. Pārlej ar sakultajām olām.
4. Cep, kamēr omlete gatava.
5. Dekorē šo omleti ar tomātiem kā smaidīgu sejiņu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Akcija "Laimē biļetes uz "Deep Purple" koncertu!" ir noslēgusies

18. augustā "Arēna Rīga" viesosies viena no pasaulē skaļākajām un roķīgākajām grupām - Deep Purple.
Deep Purple ir leģendāra angļu smagā roka grupa. Tā ir grupa,...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0