Grauzdētu auzu pārslu biezputra ar valriekstiem un aprikozēm

Grauzdētu auzu pārslu biezputra ar valriekstiem un aprikozēm

1. Uzkarsē cepeškrāsni 170 grādos. Valriekstus un auzu pārslas izklāj uz divām atsevišķām pannām un apbrūnina, - valriekstus apmēram 10 minūtes, auzu pārslas apmēram 12 minūtes.
Biez1.jpg - 14.74 KB
2. Sasmalcina aprikozes.
Biez3.jpg - 7.48 KB
3. Verdošā ūdenī liek vārīties auzu pārslas, aprikozes, kanēli un sāli. Kad auzas uzvārījušās, katliņu noņem no plīts, uzliek vāku un atstāj uz kādām 20 minūtēm. Biezputru lej bļodiņās, pārkaisa valriekstus un pārslaka ar medu. Labu apetīti.
Biez2.jpg - 9.4 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. martā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želantīns pārdodas plātnēs un granulās. Viena lapu želantīna plātne parasti atbilst 2 gramiem želantīna granulu

Pasākumi

Sarīkojums „Laika dzirnas”

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja nodaļā Vecpiebalgas pagasta  „Vēveros” notiks Muzeju dienai veltīts tautas tradīciju sarīkojums „Laika dzirnas”....