Grauzdētu auzu pārslu biezputra ar valriekstiem un aprikozēm

Grauzdētu auzu pārslu biezputra ar valriekstiem un aprikozēm

1. Uzkarsē cepeškrāsni 170 grādos. Valriekstus un auzu pārslas izklāj uz divām atsevišķām pannām un apbrūnina, - valriekstus apmēram 10 minūtes, auzu pārslas apmēram 12 minūtes.
Biez1.jpg - 14.74 KB
2. Sasmalcina aprikozes.
Biez3.jpg - 7.48 KB
3. Verdošā ūdenī liek vārīties auzu pārslas, aprikozes, kanēli un sāli. Kad auzas uzvārījušās, katliņu noņem no plīts, uzliek vāku un atstāj uz kādām 20 minūtēm. Biezputru lej bļodiņās, pārkaisa valriekstus un pārslaka ar medu. Labu apetīti.
Biez2.jpg - 9.4 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

TEXTILE IMPRESSIONEN

TEX 21 GRUPA:
Ute Baunach, Christine Brandstetter, Jutta Briehn, Ulrike Heigl, Friderun Heil, Henrika Klementz, Claudia Kreuzig, Hanna Mühe, Gisela Schmidt, Heide Stoll-Weber, Christine Wagner, Eva...