Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 2 personām
Pagatavošanas laiks 60 -120 minūtes
Paredzēts 8 personām
Pagatavošanas laiks 30 - 60 minūtes
Paredzēts 2 personām
Paredzēts 8 personām
Pagatavošanas laiks 60 minūtes
Pagatavošanas laiks 180+ minūtes
Paredzēts 5 personām
Pagatavošanas laiks 120 - 180 minūtes
Paredzēts 3 personām
Pagatavošanas laiks 90 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 45 minūtes
Paredzēts 1 personām
Pagatavošanas laiks 90 minūtes
Paredzēts 4 personām
Paredzēts 2 personām
Pagatavošanas laiks 60 - 90 minūtes
Paredzēts 4 personām
Paredzēts 10 personām
Pagatavošanas laiks 60 minūtes
Paredzēts 2 personām
Pagatavošanas laiks 90 - 120 minūtes
Paredzēts 12 personām
1. solis gaļu noskalo, atgriež kaulus un cīpslas, sagriež palielos kubiņos.
2. solis sagrieztos gaļas gabalus pārkaisa ar sāli, pipariem un ierīvē divas ēdamkarotes miltu.
3. solis tad
Pagatavošanas laiks 60 - 90 minūtes
Paredzēts 4 personām
Paredzēts 4 personām
1. solis uzkarsē cepeškrāsni 180 grādu temperatūrā. Noskalo un notecina dzērvenes.
2. solis lielā bļodā ieber miltus, sāli, cukuru un dzērvenes.
3. solis tad pievieno sasmalcinātus
Gatavojot
plucinātu cūkgaļas cepeti nav jāliek lietā izsmalcināta pavārmāksla, recepte
ir vienkārša un vissvarīgākais tajā ir garša. Ar savlaicīgu plānošanu un
pacietību spēsiet