Foto receptes

Olā apcepti rīsi ar malto gaļu

Olā apcepti rīsi ar malto gaļu (3)


1. solis vistas buljonā liek vārīties rīsus. Apmēram 5 minūtes pēc tam, kad rīsi absorbējuši visu buljonu, tos pārtrauc vārīt. Lai ēdiens sanāktu, irdens rīsiem jābūt
Tunča salāti

Tunča salāti (2)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 2 personām

Šokolādes kūka ar zemenēm

Šokolādes kūka ar zemenēm (5)

Pagatavošanas laiks 180 minūtes

Paredzēts 6 personām

Spageti makaroni ar lasi, zaļumiem un saldā krējuma mērci

Spageti makaroni ar lasi, zaļumiem un saldā krējuma mērci (7)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 2 personām

Cepta pīles fileja ar papaijas - pupiņu salātiem

Cepta pīles fileja ar papaijas - pupiņu salātiem (4)

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Siera fondī ar baltmaizi, āboliem un cīsiņiem

Siera fondī ar baltmaizi, āboliem un cīsiņiem (4)

1. solis  sameklē sieru, baltvīnu, ķiploku, citronu, piparus un muskatriekstriekstu.

2. solis sarīvē sieru un sajauc to ar miltiem.

3. solis ierīvē katliņu ar pārgrieztu ķiploka
Cīsiņi mīklā

Cīsiņi mīklā (17)

Pagatavošanas laiks 90 - 150 minūtes

Paredzēts 10 personām

Zaļumu salāti ar bumbieri, ķirbju un granātu sēkliņām

Zaļumu salāti ar bumbieri, ķirbju un granātu sēkliņām

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 2 personām

Karstie tunča salāti ar rīsiem

Karstie tunča salāti ar rīsiem

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 3 personām

Kā  pagatavot kartupeļu plācenīšus?

Kā pagatavot kartupeļu plācenīšus? (3)

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 2 personām

Kā pagatavot Teksasas čili zupu?

Kā pagatavot Teksasas čili zupu? (7)

Pagatavošanas laiks 120 minūtes

Paredzēts 8 personām

Kā pagatavot pekanriekstu standziņas un meksikāņu kāzu kūciņas?

Kā pagatavot pekanriekstu standziņas un meksikāņu kāzu kūciņas?

Pagatavošanas laiks 150 - 200 minūtes

Paredzēts 50 personām

Kā pagatavot laša kroketes ar gurķu – diļļu mērci?

Kā pagatavot laša kroketes ar gurķu – diļļu mērci?

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kā pagatavot viskijā marinētas garneles bekona mētelīšos?

Kā pagatavot viskijā marinētas garneles bekona mētelīšos? (1)

Pagatavošanas laiks 90 minūtes

Paredzēts 2 personām

Kā pagatavot smilšu mīklas groziņus ar viskija - riekstu pildījumu?

Kā pagatavot smilšu mīklas groziņus ar viskija - riekstu pildījumu? (2)

Pagatavošanas laiks 90 -120 minūtes

Paredzēts 12 personām

Kā pagatavot tortillas ar olu, avokado, vistas gaļas cīsiņiem un pupiņām?

Kā pagatavot tortillas ar olu, avokado, vistas gaļas cīsiņiem un pupiņām? (1)

Pagatavošanas laiks 30 - 60 minūtes

Paredzēts 2 personām

Kā pagatavot sviesta cepumus ar šokolādes gabaliņiem?

Kā pagatavot sviesta cepumus ar šokolādes gabaliņiem? (16)

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 10 personām

Kā pagatavot liellopa gaļu ar čili pipariem taizemiešu gaumē?

Kā pagatavot liellopa gaļu ar čili pipariem taizemiešu gaumē? (2)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 3 personām

Kā pagatavot šokolādes – avokado īrisu ar Bavārijas mērci un ābolu čipsiem?

Kā pagatavot šokolādes – avokado īrisu ar Bavārijas mērci un ābolu čipsiem?

Pagatavošanas laiks 90+ minūtes

Paredzēts 2 personām

Translate

Šodien

2018. gada 26. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

1 unce satur aptuveni 28 gramus produkta

Pasākumi

Solomona Geršova (1906, Daugavpils –1989, Ļeņingrada) piemiņas izstāde No Tamaras Fedotovas kolekcijas

2008.gada 7.martā Latvijas Nacionālais mākslas muzejs Mazajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a) vēr vaļā krievu postavangarda mākslas pārstāvja, mākslinieka no Daugavpils Solomona Geršova...