Pagatavošanas laiks 45 - 60 minūtes
Paredzēts 8 personām
Pagatavošanas laiks 45 - 60 minūtes
Paredzēts 10 personām
Pagatavošanas laiks 45 - 60 minūtes
Paredzēts 2 personām
1. solis lai pagatavotu salātus, vispirms 1 tasi rīsus novāra 1 ¾ tasēs liesa vistas buljona un tad apcep olīveļļā. Kamēr rīsi atdziest, sasmalcina sīpolu, seleriju, papriku un sagriež
1. solis sasmalcina visas pildījuma
Daudzi no mums jau būs kaut kur dzirdējuši, ka ne vienmēr veselīgam ēdienam ir jābūt negaršīgam vai arī garšīgam ēdienam jābūt neveselīgam. Labs piemērs šim apgalvojumam ir
Pagatavošanas laiks 45 minūtes
Paredzēts 3 personām
Pagatavošanas laiks 60 - 90 minūtes
Paredzēts 8 personām
1.solis kazas sieru izņem no iepakojuma, ieliek bļodā un pārslaka ar citronu sulu.
2. solis sieru saspaida ar dakšiņu, līdz citrona sula uzsūcas. Tad liek piestā un saberž
1. solis lai pagatavotu mērci būs nepieciešami 1,5 kg tomātu, 1 – 2 čili pipari, 2 – 3 ķiploka daiviņas, ¾ tase bazilika un 2 ēdamkarotes olīveļļas. Vispirms atliek malā vienu
Pagatavošanas laiks 180 minūtes
Paredzēts 5 personām
Pagatavošanas laiks 150 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 210 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 210 minūtes
Paredzēts 22 personām
Pagatavošanas laiks 240 minūtes
Paredzēts 2 personām
Pagatavošanas laiks 45 minūtes
Paredzēts 2 personām
Pagatavošanas laiks 45 minūtes
Paredzēts 3 personām
Pagatavošanas laiks 300 minūtes
Paredzēts 10 personām
Pagatavošanas laiks 45 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 90 minūtes
Paredzēts 3 personām