Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-26

Mini pica ar paipalu olām

Sastāvdaļas:
125 g biezpiena
1 paciņa mīklas irdinātāja
4 ēd.k. olīveļļas
1 ola un 1 dzeltenums
1 ķiploka daiviņa
250 g miltu
300 g spinātu
1 sīpols
sviests
100 g mīksta siera un 100 g kausēta siera
200 g tomātu
4 paipalu olas
muskatrieksts,sāls,pipari
3 ēd.k. sasmalcināta bazilika
4 ēd.k. sagrieztu melno olīvu

Pagatavošana: (laiks: 70 minūtes)

Samaisa biezpienu ar šķipsniņu sāls,olīveļļu,olu ,dzeltenumu,miltiem un mīklas irdinātāju.Liekam uz 30 min. vēsumā.Spinātus sautējam,nospiežam un sagriežam.Sīpolu un ķiploku smalcinam un apcepam sviestā,pievienojam spinātus un mīksto sieru,garšvielas.Kausēto sieru pacensties sagriezt kubiņos ar tomātiem,likt klāt baziliku,olīvas.Gatavo mīklu censties sadalīt uz 8 porc.,veidot plācenīšus,likt uz plāts.4 plācenīšiem liekam virsū tomātu masu,bet 4 spinātu masu un uzsist paipalu olas.Cepam cepeškrāsnī 25 min.200*C.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ēdiena oranžā nokrāsa dāvā mundrumu. Ir pierādīts, ka ne tikai vitamīnu sastāvs, bet pat ēdienu krāsa ietekmē cilvēka veselību un garastāvokli. Piemēram, burkāni, apelsīni, smilts ērkšķis, persiki, aprikozes, melones, oranžie kabači un ķirbji papildina enerģiju, nostiprina imūnsistēmu, uzlabo asinsriti. Oranžā krāsa izstaro prieku un atbrīvo mūs no negatīvām emocijām, padara par sabiedriskiem un radošiem cilvēkiem

Pasākumi

Deviņdesmitie. Ivars Grāvlejs. Fotogrāfijas

No 2009.gada 9.jūlija līdz 2.augustam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) savus skatītājus gaida...