Lasītāju receptes

123 2008-09-24

Tomātu pica

Sastāvdaļas:
Piccas pamatnes (4 gab. - četrstūrainas, tās, kas ir pārdošanā saldētas)
majonēze ~ 6 ēd.karotes
kečups (labas kvalitātes) vai tomātu mērce
svaigs tomāts 1 gab.
svaiga paprika ½
svaigi šampinjoni ~150g.
šķiņķis un salami desa ~ 300g.
melās olīves
oregano
siers 2 veidu (vienam jābūt, kas labi kūst, bet otrajam, kuram ir stiprs aromāts) ~ 300g.
olīveļļa

Pagatavošana: (laiks: 45 minūtes)

Uz cepamās plāts, kas noziesta ar olīveļļu liek piccas pamatnes (vienu pie otras - pēc izmēra ja ir standarta plāts - 4 pamatnes kā reiz aizņem visu formu).

Nosmērē pamatnes ar majonēzi un tomātu mērci (kopā), tad kaisa virsū rīvētu sieru (!!! jā sieram jābūt apakšā).

Uz siera liek sagrieztus visus pārējos produktus (salami, šķiņki, šampinjonus, tomātus, papriku) - griež pēc patikas vai ripiņās vai salmiņos vai kubiņos.

Visu pārkaisa ar oregano un olīvām.

Liek cepeškrāsnī, cep ~ 180-200 grādos kādas 20 min. līdz piccas apakša kļuvusi zeltaina un siers smuki izkusis

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis ir bagātas ar šķiedrvielām, vitamīniem un daudzām minerālvielām (dzelzi)

Pasākumi

Izdots grupas Vaidava labāko dziesmu albums!

No šodienas mūzikas ierakstu veikalos un Mp3 mūzikas portālā Doremi.lv ir pieejams leģendārās latviešu astoņdesmito gadu pop roka grupas Vaidava labāko dziesmu albums “Tu būsi vēl”....