Lasītāju receptes

vigato 2008-09-24

Debešķīgā zemeņu pica

Pamatnei
200 g sviesta,
2/3 gl.cukura,
1 ola,
1/4 tējk. cepamā pulvera,
1/8 tējk. sāls,
1 1/2 tējk. vaniļas,
2 1/3 gl. miltu
Pildījumam
200 g krējuma siera,
1/4 gl. zemeņu masas,
1 tējk. medus,
2 tējk. cukura,
1 1/2 gl. svaigu zemeņu


Sviestu samaisa ar cukuru, kamēr iegūst mīkstu , viendabīgu masu. Pievieno olu , cepamo pulveri , sāli un vaniļu, turpina maisīt , pievieno miltus un visu kārtīgi sajauc.
Gatavo mīklu ieliek starp divām cepampapīra sloksnēm un ieliek ledusskapī uz 20 min. Tad mīklu izņem un izrullē 1/2 cm plānu , apaļu formu. Ievieto cepamā pannā un cep cepeškrāsnī apm. 25 min. vai kamēr gaiši brūna. Pilnīgi atdzesē.
sajauc krējuma sieru ar zemeņu masu , medu un cukuru, samaisa. Pārklāj ar to atdzesēto picas pamatni, atstājot 1 cm platas malas. Ārējo malu apliek ar veselām zemenēm, picas vidu piepilda ar šķēlēs sagrieztām.
Medu ar ūdeni sajauc un pārziež gatavo picu.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Dabas koncertzāles mēģinājums mežā

Dabas koncertzāles projektā iesaistītie mūziķi un zinātnieki tikās mežā, pirmajā mēģinājumā, pirmā koncerta norises vietā - Strenču – Valkas ceļš, Bērzi, pie pagrieziena uz...