Lasītāju receptes

vigato 2008-09-23

Pica neapoliešu gaumē

30 g rauga,
1/8 L piena,
500 g miltu,
90 g margarīna,
1 tējk. sāls,
eļļa,
tomāti,
salami desa,
šķiņķis,
sīpoli,
paprika,
rīvēts siers,
kečups,
timiāns,
asā paprika

No rauga, miltiem , margarīna un sāls sagatavo mīklu. Apsedz un noliek siltā vietā. Kad mīkla uzrūgusi , to vēlreiz pārmīca, izrullē un ļauj vēlreiz uzrūgt.
Mīklu liek cepamajā formā un ar dakšiņu sadursta. tad nosmērē ar eļļu un kārto virsū tomātu , salami desas un sīpolu ripiņas,paprikas un šķiņķa gabaliņus, uzlej kečupu. Pēc tam pārkaisa garšvielas , sieru un vēlreiz uzziež eļļu.
Cep cepeškrāsnī apm. 30 min., līdz gatava.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Iemesls tam, ka medu ir tik viegli sagremot, ir tāds, ka to jau ir sagremojusi bite

Pasākumi

Kapoeira Karens Oganjans. Fotogrāfijas

Vasaras vidū – no 2008.gada 3.jūlija līdz 3.augustam – Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) publika...