Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-23

Pica ar ananāsiem un šķinķi

Sastāvdaļas:
Picas plātne ( var gatavot mīklu arī pats, tad pica ir sulīgāka)
Ananāsi
Šķiņķis
Siers
Kečups

Pagatavošana:

Picas plātni pārziež ar kečupu.

Sagriež šķēlēs ananāsus, šķiņķi, sarīvē sieru.

Liek uz picas plātnes šķiņķi un pārkaisa ar sieru.

Cep cepeškrāsnī aptuveni 10 min. Tad uzklāj ananāsu šķēlītes un patur cepeškrāsnī vēl 5 min. Ja ananāsus liks jau pašā sākumā, tie sieram kūstot slīdēs nost no picas!

Protams, pēc katra paša fantāzijas picu var papildināt ar dažādām citām piedevām!

Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

LNO sāksies Operas pasakas

Latvijas Nacionālās operas Izglītības programma ar Swedbank atbalstu jau otro sezonu piedāvā mazajiem un lielajiem iepazīt operu. 25.oktobrī plkst.12.00 un 15.00 LNO Jaunajā zālē sāksies...