Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-23

Tunča-laša pica

Sastāvdaļas:
Picas mīklas pamatne
Salātu mērce
Gabaliņš Zelta siera
Kūpināts lasis 3 šķēles
Kārbiņa konservēta tunča
Riekšava atsaldētu garneļu
Eļļas-ķiploku mērce
Oregano

Pagatavošana: (laiks: 8 minūtes)

Paņem gatavu picas mīklas pamatni. Visai picas virsmai uzziež salātu mērci, kad plānās šķēlēs un nelielos gabaliņos sagrieztu kūpinātu lasi. Starp laša gabaliņiem – konservēta tunča gabaliņus.

Picai uzber atsaldētas garneles, pārkaisa rīvētu Zelta sieru. Picu cep krāsnī +220 – 285 grādu temperatūrā 8-10 minūtes.

Gatavās picas maliņas apsmērē ar eļļas-ķiploku mērci un picu pārkaisa ar oregano, rotā ar konservētiem kaperiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Košļājamās gumijas košļāšana, griežot sīpolus, ļauj izvairīties no asarām

Pasākumi

Viļņa — Eiropas kultūras galvaspilsēta 2009 pārsteigs ar „dzīvo kultūru”

2009. gadā kultūra visās tās formās un izpausmēs piepildīs Viļņas galerijas un skatītāju zāles, ielas un citas šādam nolūkam nekad neizmantotas vietas. Programmā Viļņa — Eiropas...