Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-23

Tunča-laša pica

Sastāvdaļas:
Picas mīklas pamatne
Salātu mērce
Gabaliņš Zelta siera
Kūpināts lasis 3 šķēles
Kārbiņa konservēta tunča
Riekšava atsaldētu garneļu
Eļļas-ķiploku mērce
Oregano

Pagatavošana: (laiks: 8 minūtes)

Paņem gatavu picas mīklas pamatni. Visai picas virsmai uzziež salātu mērci, kad plānās šķēlēs un nelielos gabaliņos sagrieztu kūpinātu lasi. Starp laša gabaliņiem – konservēta tunča gabaliņus.

Picai uzber atsaldētas garneles, pārkaisa rīvētu Zelta sieru. Picu cep krāsnī +220 – 285 grādu temperatūrā 8-10 minūtes.

Gatavās picas maliņas apsmērē ar eļļas-ķiploku mērci un picu pārkaisa ar oregano, rotā ar konservētiem kaperiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Kopīgu albumu izdos Elīna Garanča un Anna Ņetrebko

Februārī mūzikas izdevniecības “Deutsche Grammophon” apgādā klajā nāks latviešu mecosoprāna Elīnas Garančas un Krievijā dzimušā soprāna Annas Ņetrebko albums ar Vinčenco...