Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-23

Pica ar lasi

Sastāvdaļas:
¼ lavaša
100-120 g svaiga laša filejas
60 g siera mozzarella
dažas zaļās olīvas
1 tomāts
saujiņa spināti
citonpipari

Pagatavošana:

Lavāšu pārziež ar augu eļļu, virsū klāj laša, siera un tomāta šķēlītes. Pārkaisa ar citronpipariem, zaļo olīvu pusītēm un sagrieztiem vai saplūkātiem spinātiem. Cep 200 grādu temperatūrā 10 minūtes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Mākslas projekts „Cirks” Vidzemes tirgus gaļas paviljonā

Laikā no 1. līdz 9. maijam Mākslas dienu ietvaros Vidzemes tirgus gaļas paviljonā norisināsies interaktīvs mākslas projekts „Cirks”. Šis mākslas projekts sola daudz un dažādas...