Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-23

Pica ar garnelēm

Sastāvdaļas:
¼ lavaša
100 g garneļu
50 g siera šķēles
4-5 ķirštomātiņi
½ paprikas
bazilika lapiņas
2 ēdam.k kečupa
karijs
sāls

Pagatavošana:

Lavašu pārziež ar augu eļļu, pārlaista ar kečupu, pārklāj ar siera šķēlēm. Virsū liek sagrieztu papriku, ķirštomātiņus, garneles, pārkaisa ar kariju, sāli un bazilika laipņām. Cep 250 grādu temperatūrā 6-7min.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Papildināta 2.Starptautiskā Argentīnas tango festivāla „Tango Sun Festival 2009” programma!

No 2009. gada 17. – 23.augustam Rīgā un Jūrmalā notiks 2. Starptautiskais Argentīnas tango festivāls “Tango Sun Festival”, kuru organizē Argentīnas tango deju studija “Tangostudio”...