Lasītāju receptes

ligatt 2008-09-22

Kabaču "pica''

Sagriež šķēlītēs kabaci un katru gabaliņu mazliet apkaisa ar garšvielām. Ļauj nedaudz visam ievilkties. Uz pannas uzlej eļļu un kabaču šķēlītes cep no abām pusēm. Tad uz katras no tām uzliek nedaudz “Mildas” majonēzes, kurai pievienots sasmalcināts ķiploks. Tad uz tā visa uzliek nedaudz sīki sagrieztus desas gabaliņus (var ņemt arī vistu u.c.), pēc tam pārkaisa ar sīki sagrieztiem tomātu gabaliņiem. Visam vēl pārkaisa sarīvētu sieru, uzliek vāku un uz lēnas uguns pasutina, līdz siers izkusis. Garšo lieliski!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

Tagad LNMM var noskatīties režisora Pētera Krilova dokumentālo filmu par GUSTAVU KLUCI

No 2009.gada 3.jūnija Latvijas Nacionālā mākslas muzeja pastāvīgajā ekspozīcijā, Gustava Kluča kabinetā tiek demonstrēta režisora Pētera Krilova dokumentālā filma „Klucis – nepareizais latvietis”....