Lasītāju receptes

Pica ar šķiņķi, ananāsiem un šampinjoniem

ligatt 2008-09-22

Pica ar šķiņķi, ananāsiem un šampinjoniem

Pica ir no tiem ēdieniem, kas labi garšo mājās gatavota vai picērijā cepta, jo, manuprāt, veikalā nopērkamās grūti ir nosaukt par picām. Turklāt mājās ceptajām ir vairākas priekšrocības - ir iespēja pagatavot tik lielu, cik sirds vēlas un sastāvdaļas pielāgot savām vēlmēm.

Pats vienkāršākais picas pagatavošana variants ir izmantot smilšu mīklu, kas jau gatava ir nopērkama veikalā.

Sastāvdaļas
smilšu mīkla
maltā gaļa
tomātu mērce
šķiņķis
marinēti šampinjoni
konservēti ananāsi
marinēti zaļie tomāti
majonēze

Šī pica būs ļoti sātīga, tāpēc ar vienu plāti pietiks 4 cilvēkiem. Mīklu izveltnē un liek uz ietaukotas cepampannas. Uz mīklas plānā kārtiņā uzsmērē tomātu mērci.
Uz tomātu mērces liek apceptu malto gaļu, pāri kārto šķinķa šķēlītes. Tad liek ananāsus, marinētus šampinjonus un marinētus zaļos tomātus. Visam pa virsu ber speciālo picas garšvielu vai pēc savas izvēles dažādu garšugu maisījumus. Pāri picai var uzziest nedaudz krējumu vai majonēzi.



Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Tomasa Kleina un Aivara Brīzes grupas “Leģions” albums jau septembrī

Grupā “Leģions” ir apvienojušies pieci mūziķi, no kuriem trīs agrāk bijuši grupas “Līvi” dalībnieki un kuru vārdi īpašus komentārus neprasa. Tie ir Tomass Kleins, Aivars Brīze...