Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-22

Pica ar vistas gaļu.

Sastāvdaļas:
picas mīkla 1gb
Olīveļļa
tomātu pasta
vistas fileja 400 gr
salda paprika 1gb
tomāti 3-4 gb
sīpoli 1 gb
siers 150 gr

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

vistas fileju sagriezt gabaliņos un apcept no abam pusēm uz sviesta ap 10 min.

papriku sagriezt salmiņos, sīpolu un tomātus gredzentiņos.

Sieru sarīvet. Samaisīt olīveļļu ar tomātu pastu un ar šo sasmerēt picas mīklu. Salikt pirmo slāni ar apcepto vistas filēju, tad papriku, tomātus, sīpolus. Ja ir vēlams dārzeņus var mazliet pasālīt. No augšas uzbērt sarīveto sieru.

Ielikt cepeškrāsni un gatavot ap 30 min. pie 180 grādiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaku iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Viļņas mākslas aina pēc 2000

Seminārs paredzēts vizuālās mākslas, mākslas vēstures un kultūras vēstures skolotājiem, kuri vēlas uzlabot savas prasmes mācību darbam muzejā.
Šis seminārs dos Jums...