Lasītāju receptes

Gaileņu pica

penelope 2007-12-09

Gaileņu pica

Lai pagatavotu šo picu jums būs nepieciešamas jau rudenī sagatavotas gailenes, kas sautētas augu eļļā, līdz sēņu sula iztvaikojusi.

1. 1 kg rauga mīkla
2. 4 sīpoli
3. 0.5 l omes eļlā šmorētās gailenes
4. 3 paciņas kausētā siera plāksnītes
5. 2 sarkanās paprikas
6. pikantā tomātu mērce
7. garšvielas pie. Vegetu
8. svaigi malti melnie pipari



Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Sasmalcina papriku un sīpolus. Sadala mīklu , izrullē, liek uz pannas. Mīklu ieziež ar tomātu mērci. Ar karoti uzliek šmorētās gailenes, bagātīgi apbārsta ar sīpoliem un papriku, uzkaisa garšvielas un svaigi maltus melnos piparus, bet pa virsu uzliek siera plāksnītes.

Cep krāsni 20 min.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
gailene
izskatās ņammīgi
10.04.2008. plkst. 21:49

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 16. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Rīgā koncertē "The Prodigy"

3. oktobrī Rīgā Olimpiskajā Skonto hallē koncertēs grupa “The Prodigy”.

Pasaules koncertturnejas ietvaros leģendārie elektroniskās mūzikas huligāni „The Prodigy” sniegs 54...