Lasītāju receptes

Pica Margerita

sakura 2007-12-08

Pica Margerita

Ingredienti:

silts ūdens - 500 ml
sauss raugs - 4 tējkār.
silts piens - 2 ēdamkār.
oļiveļļa- 4 ēdamkār.
sals- 1 šnipsniņa
rudzu milti - 150g.
kviešu milti - 500g.

Uzsildītā bļodā ieliet silts ūdeni un pievienot raugs. Pēc rauga šķīdināšanas pielikt klāt
rudzu milti, samaisīt un uzstādīt uz 30 min. siltā vietā. Pielikt rūgstošā iejavā siltu pienu,oļiveļļu, sali, 350 ml siltu ūdeni, 500 g. milti un iemācīt mīklu.
Izsmīcīto mīklu uzstādīt uz divām stundām siltā vietā.

Picas pildījums:
franču maize bagets - 1gab.
Itāļu virtuves garšviela "Kamis" - 2 šnipsniņas
olivas - 100g.
kāzu siers -200g.
tomati- 2gab.
siers "Mozarella"
zaļš baziliks - 1 kušķītis
rukola - 200g.
limona sūla - 1/2
oliveļļa

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tiem kam nepazīstāmi,rukola- vieni no delikatesu salātiem,plaši izmanto Itāļu virtuvē,konservēšanā.Raksturīgs riekstu-sinepju piegarša. Var izaudzināt no sēkliņiem palodzē podiņā,vasarnicā sākot no apriļa.Var pārdots kaut kur kastītē Maximā. Pamēğiniet neaizmirstamo baudu!
09.12.2007. plkst. 16:18

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

Pieejams „Metallica” Rīgas koncerta ieraksts!

Koncertaģentūra „FBI” informē: grupas „METALLICA” oficiālajā mājas lapā www.LiveMetallica.com iespējams lejupielādēt Rīgas koncerta audio ierakstu pilnā garumā. Pakalpojuma cena...